zaterdag 3 oktober 2020

ZENNEVALLEI - HALLE - Colruyt heeft een "Cloud Kitchen" in Brussel. Waarom heet ze Roze Marie?


Cloud kitchen van Colruyt Group levert nu in heel Brussel

Cloud kitchen van Colruyt Group levert nu in heel Brussel
©Colruyt Group

Rose Mary, de centrale keuken van Colruyt Group, levert  verse maaltijden in alle 19 gemeenten van Brussel. De expansie komt er amper enkele weken na de lancering in negen gemeenten.

 Nieuwe stap

Sinds woensdag 30 september, levert Rose Mary verse maaltijden in heel Brussel, meldt het bedrijf in een persbericht. Het is een nieuwe stap in een project waarmee Colruyt Group wil inspelen op een trend die leeft bij consumenten: verse maaltijden thuis laten leveren. In een zogenaamde cloud kitchen in de Colruyt Group Academy in Ukkel maakt een chef dagelijks op basis van pure ingrediënten zeven verschillende verse gerechten klaar. Tweewekelijks verandert niet alleen het menu, maar komt ook een gastchef mee achter het fornuis staan.
 

Chef Ann Steyaert maakt deze week onder andere een pompoenlasagne met ricotta en Italiaanse ham of een pokébowl met gemarineerde zalm klaar. De maaltijden van Rose Mary zijn een handig alternatief voor wie geen tijd heeft om zelf te koken, omdat ze kant en klaar zijn en enkel nog opgewarmd hoeven te worden, aldus Colruyt.
 

Aanvankelijk leverde Rose Mary bij wijze van test in negen Brusselse gemeenten. De retailer benadrukte toen dat het om een kleinschalig proefproject ging, bedoeld om uit te leren. Blijkbaar leert Colruyt snel: amper een paar weken na de lancering wordt het concept al uitgerold naar de volledige hoofdstad. 

Wie ‘s ochtends bestelt op www.chefrosemary.be krijgt zijn of haar maaltijd ‘s avonds thuis of op kantoor met de fiets bezorgd.

N.v.d.R Waarom een Wolkkeuken? Waarom Rozemarie? In ieder geval is de webstek heel flashy. De vragen behoren tot de interne keuken en haaar geheimen. De chef zal het zeker weten.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten